Levertijd & bezorging

Wij streven naar een levertijd van maximaal 1-2 werkdagen. Daarom geldt: voor 12:00 besteld? Dan wordt je pakket dezelfde werkdag nog verzonden. Dit zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je Safemelder!

Plaats je een bestelling vrijdag na 12:00 of in het weekend? Dan wordt jouw pakket op dinsdag geleverd. Wordt het pakket in België geleverd? Houd dan rekening met één werkdag extra levertijd.

Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, nadat wij het pakketje hebben overgedragen aan de bezorgdienst, zullen wij per mail een Track & Trace link sturen. Dit zodat u altijd op de hoogte bent :)

Niet thuis?

Geen probleem! Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de koerier hem proberen af te leveren bij de buren. Indien dit niet mogelijk was, neemt onze bezorgdienst het pakket weer mee naar het depot. In beide gevallen laat de bezorger een ‘Niet Thuis Bericht’ achter in de brievenbus. Hierop staan de gegevens van de buren bij wie het pakket is bezorgd, of instructies voor het inplannen van een nieuw bezorgmoment. Je ontvangt hier ook een notificatie van per e-mail.

Pakket niet aangekomen

Wat vervelend dat u problemen ervaart! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en helpen u graag. Neem alstublieft contact met onze klantenservice, wij zullen uiterlijk binnen 2 dagen met een reactie komen.

Vragen?

Wij staan 7 dagen per week klaar om je te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop