Slimme WiFi Rookmelder – Inclusief 10 jaar batterij

 39,95 Incl btw

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden!
2 jaar garantie op je Safemelder
Gratis ruilen of retour binnen 30 dagen
super snel en gratis bij jou thuisbezorgd

Bekijk winkelwagen

Onlangs nog in het nieuws Koolmonoxidevergiftiging!

Wanneer het buiten kouder wordt, gaat binnen de verwarming weer aan. Het komt wel eens voor dat deze niet goed is onderhouden waardoor er koolmonoxide vrij kan komen, dit is een gas welke je niet kunt ruiken, proeven of zien. Schokkend om te weten is dat er jaarlijks 150 Nederlanders slachtoffer worden van deze vergiftiging.

Gelukkig is bovenstaande te voorkomen, door het preventief plaatsen van deze koolstofmonoxide melder. Door een luidt signaal van 85db wordt je op tijd gealarmeerd! De koolmonoxidedetector heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. Uiteraard voldoet ons product aan strenge normen.

 

Alles op een rijtje

Betrouwbaar

Onze koolmonoxide melder is uitgebreid getest op functionaliteit en betrouwbaarheid

10 jaar batterij

U kunt ervan uit gaan dat batterijen lang mee gaan dankzij het energiezuinige design. De batterijen van Safemelder gaan tot 10 jaar lang mee!

Elegant ontwerp

De Safemelder koolmonoxide detector heeft een fantastische moderne uitstraling in combinatie met een compacte behuizing. Past in iedere ruimte

Verlicht LCD Display

Onze koolmonoxide melder is uitgerust met een duidelijk verlicht Lcd-scherm die precies de CO-gehaltes weergeeft (bij hoge waardes)

Voldoet aan europese eisen

Safemelder is in een laboratorium uitgebreid getest en heeft diverse certificaten behaald.

Duidelijk alarm

De koolstofmonoxidemelder heeft duidelijke led lampjes en produceert een luid 85db geluidsignaal. Een waarschuwing was nog nooit zo duidelijk

Fantastische klantenservice

Een goede klantenservice vinden wij belangrijk, daarom beantwoorden wij 7 dagen per week alle vragen die wij van klanten krijgen

Niet tevreden? Geld terug

Ondanks alles toch niet tevreden met ons product? Geen probleem, maak gebruik van onze niet goed, geld terug-garantie

Beschermd tegen koolmonoxide

Er vallen jaarlijks onnodig honderden slachtoffers aan koolmonoxide (CO gas). Met Safemelder wordt u en uw gezin tijdig gewaarschuwd bij te hoge koolmonoxide-gehaltes. Koolmonoxide ruik je niet, maar een te hoge concentratie kan fatale gevolgen hebben. Elk huis is veiliger met Safemelder.

Het LCD scherm van safemelder Co alarm

LCD Scherm en Led verlichting

Dankzij het LCD Scherm en de led verlichting zie je bij hoge CO-gehaltes de realtime weergave van de koolmonoxide concentratie in de lucht. Het LCD scherm zal automatisch blauw kleuren bij een verhoogde koolmonoxide concentratie. Ook zal de Led lampjes in Safemelder gaan knipperen gepaard met een luid geluidsignaal.

Lang werkzaam op batterijen

Safemelder werkt op drie AA batterijen om er zeker van te zijn het Koolmonoxide alarm altijd actief is. Maar de melder is erg duurzaam en daarom kun je jaren verder zonder de batterijen te vervangen! Wanneer de batterijen bijna leeg zijn zal Safemelder u waarschuwen door middel van een een merkbaar geluidsignaal en knipperende led lampjes.

 

Wat zit er in de verpakking?

Alles wat je nodig hebt, hebben wij voor jou erbij gedaan:

  • De Safemelder (Detecteert Koolmonoxide gas)
  • Een bevestigingsplaat (makkelijk zelf ophangen)
  • 2x schroeven met plug
  • Uiteraard de handleiding (Nederlandse taal)

 

En? overtuigd?

Wij verwachten dat u erg tevreden zult zijn met Safemelder. Waar wacht u nog op?

Nu besteld? Binnen 1-2 werkdagen gratis thuis geleverd! Toch niet tevreden? U kunt binnen 30 dagen gratis retourneren!